MERPG

Konsäptartti

Sivustorakenneuudistuksen myötä (FairAndCruelin puolelta kuuluu ilkeää naurua) concept art keskittyy tälle sivulle :P

"Konsäptarttia" Pahasta Tuulasta (tietysti PdN:llä)

 

"Konsäptarttia" Tässistä (tietysti PdN:llä, tietysti Yön aikana)

 

"Konsäptarttia" Karkuzanista (ent. Waterfall) (tietysti PdN:llä, tietysti yön aikana, tietysti nimensä pitäisi lukea vierellään, muttei ny vaan muistunu mieleen raapustaa :P)

 

"Konsäptarttia" Hugosta Pimeässä (otto 2) (tietysti PdN:llä, ei tietenkään yön vaan päivän aikana)

 

 

Nykyään on myös "Konsäptarttia" Kammottavasta Hiekkamies Kakosta, joka oli ensimmäinen henkilöhahmo, jolla on inhimillinen ruumiinrakenne :oO (pitäisi klikatessa kasvaa)

 

Ja nyt vielä hahmotelma Savuporosta, jolla on inhimillisempi ruumiinrakenne kuin esimerkiksi Hugolla alunperin oli, peuran sarvet, kaviot ja hiukan pöllyssä olevat silmät :P Tuo kakkakikkare kuvan alalaidassa on pala mystistä keramiikkaa... (kasvanee klikattaessa, älkää valittako nimen puutteesta)

 

 

 

 

Ja vielä suunnitelma Tutima-Fatimasta, kaikkien pelilautojen kuningattarien pelilaudan kuningattaresta. Hiusväri oli hetken hurman tulos :D (kasvanee klikatessa, nimikirjoituksia ei jaella tänään)

 

 

Uusimpana tulokkaana joukkoon liittyy Varsieizan, sekä kädellisenä että siivekkäänä, sillä hän on hahmoista ensimmäinen, jolla varmasti on vähintään kaksi eri olomuotoa :P (Kasvavat klikattaessa)

 

 

Veljespar(v)i nokkaunilla takanreunalla, seuranaan viikinkiDiglett.. Siis, ensimmäinen legendaarisista peikoista. Tämän peikon partamallin saattaa joku tunnistaakin, ja siitä indusoida loppujenkin peikkojen inspiraation lähteen. (Tiedätte mitä tehdä)